Over ons

Wij zijn Smoothie Company en wij zijn op een missie om iedereen een 100% gezond alternatief te bieden voor het ongezonde eet- en drinkaanbod onderweg. Wij maken juices en smoothies van de beste kwaliteitsproducten, kraakvers of direct van het land ingevroren. Altijd onbewerkt en boordevol gezonde voedingsstoffen. Een verademing voor mensen die normaal onderweg veroordeeld zijn tot een ongezonde hap. Met behulp van krachtige sapcentrifuges en blenders halen we het beste uit de producten. Wij zijn er van overtuigd dat gezond eten voor onderweg ook snel, makkelijk en vooral heel lekker kan zijn!

In de afgelopen vijftig jaar is er een kloof ontstaan tussen consument en voeding. Smoothie Company wil deze kloof overbruggen door mensen weer dichter bij de bron van voedsel te brengen en bewustzijn te creƫren. Hierbij kan de consument leren over de balans tussen voeding en gezondheid en een nieuwe gezondere lifestyle realiseren.

Smoothie Company gelooft in verse, pure producten en streeft ernaar een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn. Daarom geloven wij in transparantie; met passie en respect voor mens en natuur delen wij kennis over voeding en gezondheid.